VELKOMMEN TIL UTSTILLINGSÅPNING LØRDAG 5. OKTOBER KL. 13:00

"STYRKE I ET KRONBLAD"

 

Lenge søkte jeg innover i meg selv. Måtte rydde opp. Rydde opp og endre gamle tankemønster. Se nærmere på hva som fylte meg med frykt og negativitet. Hva som holdt meg tilbake. Dette var en lang prosess, for det var mye å rydde opp i. Og det var viktig å gå hele veien. Ikke stoppe når ting ble for ubehagelig For det er vondt, vondt å se innover i seg selv og se aspekter ved seg selv man ikke liker. Men dette er en nødvendighet for selvhealing. Tilgi innover i stedet for utover. Akseptere at andre har sin vei å gå. Gi slipp og finne plass til et åpent hav av tillit. Da slutter man å kave inni seg, man faller til ro. Da åpnes det for nye muligheter. Da kan alt skje. 

 

 

Etter 1 april har alt vært annerledes for min del. Å starte som aksjonist har tatt all min tid, all min oppmerksomhet og alle min krefter. Det er ikke en oppgave jeg har påtatt meg, men fått. Jeg må hele tiden kjenne etter. Holde kraften ved like. Ikke falle inn i gamle mønstre, men stå i havet av tillit og være vis. For jeg er en budbringer, jeg kan ikke bære skyld. Bare medvirke til at alt endres til det gode.  Det som ikke er ekte må vike for det autentiske. 

Bildene mine er laget før 1 april. De er fra et mentalt mellomrom. Tiden etter opprydningen i hjertet og hodet og før min nye oppgave som aksjonist for fødesaken. Fra en tid hvor jeg tilbrakte mye tid i naturen for å lade og finne styrke, lade kraften jeg trengte i min sjel for å ta imot noe nytt. 

 

Anja Cecilie Solvik har jobbet som billedkunstner i tyve år. Hun har en bachelor i estetiske fag og Asker kunstfagskole. Hun har gått i Lære hos Grafiker  Jan Albert Kolstad. Hun er født i Kristiansund og bosatt i Heggedal i Asker. Her jobber hun på sitt verksted på Dikemark. I 2016 la hun ned sitt kunstgalleri Pikene ved broen etter 11 års drift. Hun er kjent for å bruke fuglen i sitt arbeid. Hennes utrykk er ofte poetisk og rørende. Hun har hatt mer enn tretti separatutstillinger. Hun stilte ut ved galleri Soon sist i 2014. Om sine motiver har Anja uttalt: 

 

”Mine bilder speiler min sjel, lenge var jeg ikke klar over det. Å bli kjent med meg selv har gjort meg oppmerksom på bildene mine på nytt. Jeg tror det min sjel utrykker er noe mange kan kjenne seg igjen i. Behovet for å holde fast i det skjønne og gode når alt virker å være støy. Behovet for å nå inn til det som er ekte.”

 

Anjas arbeider er trykket ett og ett på en manuell presse. Presis på samme måte det har vært gjort i 500 år. 

UTSTILLINGEN STÅR TIL 10. NOVEMBER.

Hjertelig velkommen!

Les mer om Anja Cecilie Solvik her.

ANJA CECILIE SOLVIK

MALERI OG GRAFIKK - 5. OKTOBER - 10. NOVEMBER

GALLERI SOON

MEIERIGÅRDEN
STORGT. 17
1555 SON

post@gallerisoon.no


Tlf: 489 54 493

ÅPNINGSTIDER

Mandag – fredag 11-17

Lørdag                  11-16

Søndag                 12-16

Hjertelig velkommen!

2019 © Vilde Vollevik