BROSLO

Kunstnerduoen Broslo består av Nikolai Gyllenhammar (36) og Jonny Aaseth (34). De har slått gjennom med en rekke utstillinger, og trukket til seg et stort og ungt publikum. 

Ingen av dem har noen form for offisiell kunstutdannelse. Før Broslo ble til var Gyllenhammar bilmekaniker, i tillegg til å ha en mastergrad i arkitektur. Aaseth på sin side var profesjonell snowboardkjører. Sammen har de likevel greid å gjøre stor suksess i utlandet og utstillingene deres trekker flere publikummere en mange store museer og gallerier i Norge.

– Vi begynte å lage en del verk til vår egen leilighet som vi hadde kjøpt sammen. Så begynte folk å like det. En dag så kom det en som jobber med kunst innom leiligheten vår, sjekka ut alt som var der, og bare «Er det dere som har laget alt dette?". «Dere er ikke hypp på å sette opp en utstilling eller gjøre noe fett sammen, for dette her har jeg aldri sett før, det her var rått. Det her var annerledes».

Seks år senere har de samarbeidet med blant annet Gucci og FaZe Clan, et av verdens største gaming team. I tillegg sitter flere kjente fjes, som blant annet Pharrell Williams, A$AP Rocky og Post Malone, på kunstverk som er signert den norske duoen.

http://broslo.weebly.com/

GALLERI SOON

MEIERIGÅRDEN
STORGT. 17
1555 SON

post@gallerisoon.no


Tlf: 489 54 493

ÅPNINGSTIDER

Mandag – fredag 11-17

Lørdag                  11-16

Søndag                 12-16

Hjertelig velkommen!

2020 © Vilde Vollevik