GRO MUKTA HOLTER

MALERI / GRAFIKK - 17. AUGUST til 22. SEPTEMBER

VELKOMMEN TIL UTSTILLINGSÅPNING LØRDAG 17. AUGUST KL. 13:00!

"Hyperminner er for meg de minnene som dukker opp gjentatte ganger i løpet av livet. Disse minnene kan inneholde refleksjoner om all opplevd virkelighet, de som gjør oss til de vi er. Både virkeligheten og fantasien har alltid flere vinkler og det er i fragmenter fra hukommelsen jeg visualiserer motivene og starter arbeidsprosessen. Jeg forsøker å feste eller fange disse flyktige observasjonene, og liker tanken på at jeg kan la dem fortsette videre på egen hånd, for å skape nye refleksjoner og minner hos de som betrakter dem."

 

Gro Mukta Holter er født i 1976. Billedkunstner, bor og arbeider i Oslo. Holter jobber i eget atelier/showroom på Sagene i Oslo. For mer info følg gjerne med på Facebook og instagram eller ta direkte kontakt for en privat visning.

Holter er utdannet fra Kunsthøgskolen i Oslo (Kunstfagskandidat Hovedfag/Master) 2002-2004.
The National College of Art and Design og Strykejernet kunstskole Oslo/Can Serrat Barcelona (1994-1996)

Gro Mukta Holter er maler, grafiker, tegner og har også erfaring med offentlig utsmykning og installasjoner, samt en rekke designprosjekter internasjonalt og nasjonalt. Tematikken i hennes arbeider er ofte relatert til biologi, identitet, hukommelse og minner. Hun følger en figurativ og håndverksmessig tradisjon, men løser opp realismen så uttrykket ligger i grenseland mellom surrealisme og realisme, dette kan også kalles «magisk realisme».

UTSTILLINGEN STÅR TIL 22. SEPTEMBER.

Hjertelig velkommen!

Les mer om Gro Mukta Holter her.

GALLERI SOON

MEIERIGÅRDEN
STORGT. 17
1555 SON

post@gallerisoon.no


Tlf: 489 54 493

ÅPNINGSTIDER

Mandag – fredag 11-17

Lørdag                  11-16

Søndag                 12-16

Hjertelig velkommen!

2019 © Vilde Vollevik