GURI SANDVIK

16. MAI - 14. JUNI

KERAMIKK/FOTO

Velkommen til utstillingen "Dikt i rom" av Guri Sandvik. Utstillingen vil bestå av keramikk og fotografi. Fotoserien heter "Et skår, et dikt, et minne"og består av seks fotografier.

 

«Hennes keramiske objekter støpes i innfarget porselen og leirgods/terracotta. Formene er geometriske, nærmest industrielle, men hun etterlater bevisst vage spor av håndens avtrykk i overflaten.

Hun liker kontrasten mellom de strenge linjene, det harde materialet og taktiliteten i overflaten. Objektene glasseres inni, men utenpå er de uglasserte og pusset nitidig flere ganger.
Formspråket er minimalistisk, noen ganger arkitektonisk, og hun er opptatt av det som skjer i rommet mellom objektene. Hvert objekt har sin egenverdi, men sammen skaper de en helhet, et stilleben. De er både bruksgjenstander og skulpturelle former i seg selv.»

«Mange av objektene er relatert til gamle beholdere og er bruksgjenstander. Andre verk refererer til arbeidsprosessen og gjenbruker leira og de knuste objektene til nye verk, f.eks fotografier.»

For mer informasjon: https://norskekunsthandverkere.no/users/guri-sandvik

GALLERI SOON

MEIERIGÅRDEN
STORGT. 17
1555 SON

post@gallerisoon.no


Tlf: 489 54 493

ÅPNINGSTIDER

Mandag – fredag 11-17

Lørdag                  11-16

Søndag                 12-16

Hjertelig velkommen!

2020 © Vilde Vollevik