top of page

KAJA NORUM
MOLLY JUDD

MALERI

17. SEPTEMBER - 16. OKTOBER 2022

Argus1_2.jpg
20220430_151928.jpg

Kaja Norum

Molly Judd

KAJA NORUM

Kajaportrett.jpg

Kaja Norum (f. 1989) er en norsk, figurativ maler. Hun startet sine studier hos den annerkjente klassiske maleren Odd Nerdrum i 2009, og gikk i lære hos ham i både Norge og Paris frem til 2012.

Kaja ønsker å skape bilder med en tidløs, arketypisk kvalitet. Det klassiske håndtverket er utgangspunktet, og hun benytter seg av historiske teknikker, særlig fra renessansen og barokken. Arbeidene består i oljemalerier og tegninger. Motivene er utelukkende mennesker i form av portretter, selvportretter og komposisjoner med det menneskelige følelsesliv som inspirasjon og med mytologiske referanser.

For mer informasjon: www.kajanorum.com

MOLLY JUDD

Molly Judd (f. 1991) er en irsk maler som tok utdannelsen sin ved Florence Academy of Art i 2009. I 2011 gikk hun i lære hos den kjente norske maleren Odd Nerdrum, og studerte med han på atelieret hans i både Norge og Paris helt frem til 2013. Molly har vunnet flere priser for sitt kunstnerskap, og hun har hatt flere utstillinger i inn-og utland. Hun er innkjøpt av store instutisjoner og hun har de senere år også undervist i figurativ maling på Barcelona Academy of Art og Florence Academy of Art, Gothenburg.

bottom of page