top of page

MAUD ANGELICA BEHN

maleri og grafikk

18. NOVEMBER - 23. DESEMBER 2023

Maud Angelica Behn er en norsk kunstner, og som datter av prinsesse Märtha Louise og Ari Behn har hun vært i rampelyset siden tidlig alder.

Som kunstner uttrykker Maud Angelica Behn seg gjennom forskjellige medier, inkludert maleri, tegning og fotografi. Hun har utforsket forskjellige stiler og temaer i sitt arbeid, og hennes verk viser en personlig og unik estetikk. Hennes kunstverk kan være både figurative og abstrakte, og de utforsker ofte følelser, identitet og forbindelsen mellom mennesker og natur.

Behn har hatt flere utstillinger det siste året, hvor hun har fått anerkjennelse for sitt talent og sin kreative tilnærming. Hun fortsetter å utvikle seg som kunstner og utforsker nye uttrykksformer. I tillegg til sitt kunstneriske virke, har Maud Angelica Behn også gitt ut en bok ved navn "Tråder av tårer".

 

Maud Angelica Behn fortsetter å utforske og uttrykke seg gjennom sin kunstneriske praksis og litterære arbeid. Hennes bidrag til kunstverdenen gir rom for ettertanke, og inviterer betrakterne til å reflektere og engasjere seg i hennes verk.

bottom of page