top of page

OLE MARTIN SKAUG

Ole Martin Skaug (f. 1965) er opprinnelig fotograf, utdannet ved Califorina State University i Los Angles. Men i tillegg til fotografstudiet gjennomgikk han også en grundig opplæring i rekke andre kunstfaglige grener. Dette førte til universitets graden Bechelor of Arts. Keramikk er idag hans hoved utrykksform. Ole Martin jobber hovedsakelig i steingodsleire men også i andre materialer som jern, bly og epoxy. Han har hatt en rekke utstillinger i Norge, Sverige, Nederland og USA.

Ole Martin Skaug er bosatt i Hølen i Akershus og i hans verksted er han omgitt av groteske og absurde skulpturer.

Herfra har han forsynt en stadig økende skare som elsker hans nyskapende og groteske skulpturer. Figurene harselerer ofte med vår forfengelighet, de er detaljert laget med tenner, finjusterte rynker og annet kroppsutstyr.

Ole Martin er en av våre veldig populære keramikere som fansen har laget sin egen egen FB gruppe: Vi som elsker Ole Martin Skaug skapninger.

Nedenfor ser du et lite utvalg av skulpturer vi tidligere har hatt i galleriet. Dersom du er interessert i å kjøpe noe fra Ole Martin Skaug, ta kontakt på post@gallerisoon.no - så tar vi det derfra.

Ole Martin gjør det igjen! Nok en herlig
IMG_2697.jpg
IMG_2695.jpg
3C9BB77E-D156-425B-AF77-AEBDA66E1DD4.JPG
IMG_0568.jpg
_DSC0847b.jpg
IMG_2522.jpg
IMG_8389_edited.jpg
bottom of page