top of page

OLE MARTIN SKAUG - skulptur
HENRIK GJERSTAD - maleri

7. MAI - 6. JUNI 2022

Sequence of Nothing.png
IMG_2695.jpeg

Ole Martin Skaug - Buktaling med levende hund

Henrik Gjerstad - Sequence of nothing

OLE MARTIN
SKAUG

Ole Martin Skaug (f. 1965) er opprinnelig fotograf, utdannet ved Califorina State University i Los Angles. Men i tillegg til fotografstudiet gjennomgikk han også en grundig opplæring i rekke andre kunstfaglige grener. Dette førte til universitets graden Bechelor of Arts. Keramikk er idag hans hoved utrykksform. Ole Martin jobber hovedsakelig i steingodsleire men også i andre materialer som jern, bly og epoxy. Han har hatt en rekke utstillinger i Norge, Sverige, Nederland og USA.

Ole Martin Skaug er bosatt i Hølen i Akershus og i hans verksted er han omgitt av groteske og absurde skulpturer.

Herfra har han forsynt en stadig økende skare som elsker hans nyskapende og groteske skulpturer. Figurene harselerer ofte med vår forfengelighet, de er detaljert laget med tenner, finjusterte rynker og annet kroppsutstyr.

image.jpg

HENRIK GJERSTAD

Henrik Gjerstad (f. 1996) er født og oppvokst på Nøtterøy. Henrik er vokst opp i faren og bestefarens kunstatelier i Oslo og på Nøtterøy. Han inspireres av gatekunst og byer han besøker. Stilen er ekspresjonistisk og inkorporerer av og til tekst som en viktig del av det visuelle uttrykket. Ved å kombinere ulike medier og teknikker – som oljemaling, akrylmaling, spray-maling og digital kunst – ønsker han å skape en egen stil og å ha et fremtidsrettet blikk på maleriets tekniske og formale potensialer. Maleriene er ofte bygget opp av elementer som kan minne om forvrengte geometriske figurer.  Balanse i komposisjonen og fargesammensetning er sentrale deler av prosessen. Henrik lager også skulpturer og tegner abstrakte bygningskropper.
 
Henrik har en Master i kunst og arkitektur fra Det Kongelige Danske Kunstakadademi i København. Henrik er også utdannet ved Det Tekniske Universitetet i Delft, Nederland og Rhode Island School of Design i Providence, USA. I 2018-2019 arbeidet han for den verdensberømte kunstneren og arkitekten Rem Koolhaas, OMA, i New York og senere Jensen og Skodvin i Oslo. Ved siden av kunsten arbeider han nå for arkitektkontoret Lie Øyen i Oslo. I 2020 vant han ANSA Juvenarte-prisen.  I løpet av de siste årene har han utstilt verk i blant annet Oslo, København og New York.

7.png

KJØP KUNSTEN HER:

Nedenfor ser dere hvilke malerier fra utstillingen som fremdeles er tilgjengelige. Ønsker du å kjøpe et maleri kan du enten ta kontakt med oss direkte på 994 15 690, så avtaler vi betaling/reserverer det til du får sett det live, eller så kan du kjøpe direkte med kortbetaling her på nett. Alle maleriene må henge til utstillingsperioden er ferdig (6.juni). Vi kan også være behjelpelige med frakt, ta kontakt vedr. dette. 

bottom of page