RANDI KRISTIN STRAND

MALERI / GRAFIKK

16. NOVEMBER - 31. DESEMBER

Velkommen til utstillingsåpning lørdag 16. november kl. 13:00!

Utstillingen heter "My Secret Garden" og kunstneren vil være til stede under åpningen.

 

Jeg er født og oppvokst i en liten bygd i Valdres. Det å vokse opp på et så lite sted gjorde at jeg lengtet ut, og som 17 åring flyttet jeg til Oslo. Der utdannet jeg meg som grafisk designer og startet etter hvert designbyrået  Blanke Ark som jeg drev i 23 år. Jeg solgte byrået i 2012 og har nå atelier i Drammen.

Jeg har hatt en rekke utstillinger både i inn- og utland, er representert ved flere profesjonelle gallerier og har et stort publikum.

Jeg har alltid ønsket å kunne reise i tid, men siden tidsmaskinen ikke er oppfunnet, har jeg funnet min egen måte å gjøre dette på. Jeg plasserer elementer fra nåtiden inn i et foto som ble tatt en dag for lenge siden. Det er noe nostalgisk og vemodig ved  å studere gamle fotografier fra en svunnen tid, som bærer sin egen historie om hvordan hverdagen var for dem. De historiske fotografiene, tatt ut av sin kontekst fra fortiden, et sted i tiden, blir noe universelt og tidløst. En følelse av nostalgi og uendelighet. Miksen med gamle fotografier og det moderne uttrykket fra «streetart» forsterker idéen om tidløshet.

Teknisk arbeider jeg med foto som bakgrunn for bildene. Deretter blir motivene bearbeidet i photoshop og malt med olje eller akryl på lerret.  Jeg arbeider med foto, photoshop, collage, olje, akryl, oljestift, mixed media fotopolymer og litografi. Jeg eksperimenterer med forskjellige teknikker som til sammen blir mitt eget uttrykk.

UTSTILLINGEN STÅR TIL 31. DESEMBER.

Hjertelig velkommen!

Les mer om Randi Kristin Strand her.

Lykkebringer, 80x80 cm

GALLERI SOON

MEIERIGÅRDEN
STORGT. 17
1555 SON

post@gallerisoon.no


Tlf: 489 54 493

ÅPNINGSTIDER

Mandag – fredag 11-17

Lørdag                  11-16

Søndag                 12-16

Hjertelig velkommen!

2019 © Vilde Vollevik