SMYKKER

RIKKE HARSHEIM

Rikke Harsheim startet som gullsmedlærling da hun var 16 år, tok svennebrevet i 1981 og mesterbrev i 1985. Deretter gjennomførte hun en gemologutdannelse ved Universitetet i Oslo før hun studerte design to år i København. Siden den gang har hun drevet sitt eget firma og utviklet smykkemerket Rikke Harsheim.

https://rikkeharsheim.com/

TINA HJELM

Smykkene til Tina Hjelm fra København er laget med respekt og kjærlighet til den kreative prosessen, materialet og miljøet vårt.

Hun bruker sterling silver (925) og 18 karat gull forgylding, men også 14 karat og 18 karat rent gull. Alle smykker er håndlaget av Tina selv på hennes arbeidsbenk. Utrykk og størrelse på smykkene vil være forskjellig fra smykke til smykke – det er det som gjør alle helt unike.

www.tinahjelm.dk

AMUNDSEN JEWELLERY

Amundsen Jewellery er lidenskapen til smykkedesigner Anne Grete Amundsen, og opprettet i 2016. Amundsen drevet med design og håndlaging av smykker siden 2000 i Oslo, Norge. Hun er påvirket av skandinavisk stil: enkel, elegant og tidløs. Alle smykkene fra Amundsen Jewellery er håndlaget i Norge, og det er stort fokus på kvalitet og bruk av materialer som ikke misfarges. Ferskvannsperler, messing, stål og goldfill er eksempler på materialer som blir brukt. Anne Grete Amundsen har tidligere designet under SuMisura i 11 år.

 

www.amundsenjewellery.no

DONATA BIERNAT

 

 

Donata Biernat bor i Son og lager vakre smykker i messing. Vi har fått et spennende utvalg av ørepynt, kjeder og armbånd til gunstige priser. Til opplysning er alle smykkene nikkelfrie.

www.instagram.com/donab_dsgn

CAPRICE

 

Caprice Decadent Boemian lager nydelige smykker og øredobber som får kvinner til å føle seg glamorøse. De inspireres av klassiske former, fra antikviteten til art deco.

Designer Gunilla Sterud har alltid hatt en sterk fascinasjon for alt av skjønnhet; og ikke minst smykker. De fleste øredobbene er laget av messing belagt med 24 k gull, antikk sølv eller annen passende plating, så vel som Swarovski krystaller av beste kvalitet. Andre anvendte materialer er halvedelsteder, glass og vintagestein. Øredobbene appelerer til en uavhengig, selvsikker og sofistikert kvinne som ønsker å ha noe anderledes og se fantasitsk ut!

 

www.capricedecadent.com 

CATHRINE KNUDSEN & GULLDIA

Cathrine Knudsen har i tett samarbeid med jentene i Gulldia laget en fantastisk lekker smykkekolleksjon og synes vi sammen har klart å finne frem til en unik og sjelfull eleganse. Elementene er hentet fra mine malerier hvor de organiske formene fanger stillheten og det skjøre vi omgir oss med. 

http://cathrineknudsen.com

https://www.gulldia.no

GALLERI SOON

MEIERIGÅRDEN
STORGT. 17
1555 SON

post@gallerisoon.no


Tlf: 489 54 493

ÅPNINGSTIDER

Mandag – fredag 11-17

Lørdag                  11-16

Søndag                 12-16

Hjertelig velkommen!

2020 © Vilde Vollevik