SMYKKER

Konfirmasjonsesongen nærmer seg🌷 Vi har

RIKKE HARSHEIM

Rikke Harsheim startet som gullsmedlærling da hun var 16 år, tok svennebrevet i 1981 og mesterbrev i 1985. Deretter gjennomførte hun en gemologutdannelse ved Universitetet i Oslo før hun studerte design to år i København. Siden den gang har hun drevet sitt eget firma og utviklet smykkemerket Rikke Harsheim.

https://rikkeharsheim.com/

Caprice.jpg

CAPRICE

Caprice Decadent lager nydelige smykker og øredobber som får kvinner til å føle seg glamorøse. De fleste øredobbene er laget av messing belagt med 24 k gull, antikk sølv eller annen passende plating, så vel som Swarovski krystaller av beste kvalitet. Andre anvendte materialer er halvedelsteder, glass og vintagestein. 

www.capricedecadent.com 

Ny smykkekunstner å finne i galleriet -

TINA HJELM

Smykkene til Tina Hjelm fra København er laget med respekt og kjærlighet til den kreative prosessen, materialet og miljøet vårt.

Hun bruker sterling silver (925) og 18 karat gull forgylding, men også 14 karat og 18 karat rent gull. Alle smykker er håndlaget av Tina selv på hennes arbeidsbenk. Utrykk og størrelse på smykkene vil være forskjellig fra smykke til smykke – det er det som gjør alle helt unike.

www.tinahjelm.dk

Skjermbilde 2021-01-21 kl. 14.38.26.png

ANNEVERA

Anne og Vera står bak smykkemerket Annevera. De har verksted på Tjøme, hvor de designer og produserer hvert enkelt smykke for hånd. De er oppvokst på Hvasser med havet som hage og skogen som friplass. De finner inspirasjon i naturlige omgivelser - den salte, kjølige sjøen, de dype skogene og plantene som spirer om våren.

www.annevera.no

Skjermbilde 2021-01-21 kl. 14.22.44.png

GULLDIA & CATHRINE KNUDSEN

Cathrine Knudsen har i tett samarbeid med jentene i Gulldia laget en fantastisk lekker smykkekolleksjon og synes vi sammen har klart å finne frem til en unik og sjelfull eleganse. Elementene er hentet fra mine malerier hvor de organiske formene fanger stillheten og det skjøre vi omgir oss med. 

http://cathrineknudsen.com

https://www.gulldia.no

Skjermbilde 2021-01-21 kl. 14.35.49.png

NORA NORWAY

Kathrine K. Jensen og Lars Bjerkeengen står bak smykkemerket Nora Norway. Deres mål er å skape smykker og tilbehør for kvinner som fungerer til like godt både til hverdags og fest. Smykkene er laget med ferskvannsperler, krystaller, skinn og andre materialer i høy kvalitet. 

https://noranorway.com/

IMG_1718.jpg

AMUNDSEN JEWELLERY

Amundsen Jewellery er lidenskapen til Anne Grete Amundsen. Hun er påvirket av skandinavisk stil: enkel, elegant og tidløs. Alle smykkene fra Amundsen Jewellery er håndlaget i Norge, og det er stort fokus på kvalitet og bruk av materialer som ikke misfarges. Ferskvannsperler, messing, stål og goldfill er eksempler på materialer som blir brukt. Anne Grete Amundsen har tidligere designet under SuMisura i 11 år.

 

www.amundsenjewellery.no

donatabiernatsmykker.png

DONATA BIERNAT

Donata Biernat bor i Son og lager vakre smykker i messing. Vi har fått et spennende utvalg av ørepynt, kjeder og armbånd til gunstige priser. Til opplysning er alle smykkene nikkelfrie.

www.instagram.com/donab_dsgn