VICTORIA BERGE - Keramikk

ANNE LANGSHOLT APAYDINLI - Maleri

20. FEBRUAR - 21. MARS 2021

VICTORIA BERGE

Victoria Berge bor og arbeider i Oslo. Hun er utdannet ved Bergens Kunsthåndverkskole, og fra 1998-2000 var hun designer ved Porsgrund Porselen. Berge har bak seg en lang ustillingsvirksomhet som ved Kunstbanken i Hamar, Kunstnerforbundet i Oslo og VCU Gallery i Doha Qatar. Teknikkene Berge arbeider med er maleri, tegning, grafikk og keramikk.

” Akvarellmaling på fat og andre flater, tekstile strukturer og grafiske teknikker på porselen er noen av metodene jeg anvender.Leire kan formes på uendelig mange måter, med forskjellig type leire etter hvilket uttrykk jeg søker: Fajanse for bløte farger i alle nyanser, steingods for grove strukturer og porselen for styrke og renhet. Jeg har glede av å leke med penselen, og det fysiske konkrete ved å skape gjenstander”.

For mer informasjon: www.victoriaberge.no

ANNE LANGSHOLT APAYDINLI

 

Anne Langsholt Apaydinli, født i Norge, er oppvokst i USA, der hun tok sin kunstneriske utdannelse. Hun har sitt atelier i Fredrikstad der hun bor sammen med sin mann på et tun av gamle stuer. Skogen er nærmeste nabo og en stor inspirasjons kilde.

 

Motivene er fargerike og fabulerende i en slags surrealistisk realisme. Elementer fra skog, dyr, og dekorative mønster er ofte satt sammen med kvinnefigurer. Norske tradisjoner, bunader, broderier, og folklore preger maleriene. Bildene inneholder kontraster av farger og maleteknikker og er ofte omkranset av fargerike border og mønstre. Maleriene er utført i olje eller akryl og varierer i størrelser. Det kan bli en eventyrlig opplevelse og betrakte hennes fargerike og stemningsfulle bilder. Hvert bilde er en fortelling.

 

GALLERI SOON

MEIERIGÅRDEN
STORGT. 17
1555 SON

post@gallerisoon.no


Tlf: 489 54 493

ÅPNINGSTIDER

Mandag – fredag 11-17

Lørdag                  11-16

Søndag                 12-16

Hjertelig velkommen!

2020 © Vilde Vollevik