top of page

INTERIØR / DESIGN

11661155-origpic-64be51.jpeg

Wildlife Garden

Wildlife Garden skaper kvalitetsprodukter for hage og hjem i svensk design. De siste årene har produktene utviklet seg fra klassiske fuglehus til DecoBirds. Produktene er laget for å skape en levende hage og et tidløst hjem. Utgangspunktet for produktene er kunnskap, svensk design og hensyn til miljø.

https://www.wildlifegarden.se/

God mandag! De ultimate kaffekoppene får

AC Design

Ann Cecilia Baumann er damen bak AC Design, som holder til på Bærums Verk. Hun produserer eget design i porselen; unike kopper, vaser, boller med mer. Tingene er rare, morsomme
og vakre. Man skal kunne se og føle at de er håndlaget. Det er rent og skjørt, men samtidig sterkt. 

AC Design Facebookside

Krosser-vase-med-blomst.jpg

Krosser Årringene

Inspirert av en stor haug med tømmerstokker liggende i skogkanten og stylistenes ville påfunn i interiørmagasinene kom ideen med stubber som et spennende og dekorativt innemøbel. Siden første årskolleksjon i 2011 er mange trær hugget, stubber pusset og deretter malt i det gamle fjøset på Krosser. Årringene er blitt en del av miljøet i mange hjem, både her i Norge men også i utlandet.

www.krosseraaringene.no

DSC_4930.jpg

Björg Thorhallsdottir

- Kopper

Björg Thoralldottirs egne kunstkopper fra Porsgrund Porselen. Vi har vanligvis godt utvalg av motiver på koppene.

Str: 12cm x 9,5cm (240gr)

 

https://bjorgsunivers.no/

Skjermbilde 2023-02-15 kl. 16.30.53.png

Quote Copenhagen

Quote Copenhagen produserer de deiligste vattepper i gjenbruksdesign bestående av bommulssarier fra India. Hvert teppe er "one of a kind" og laget i freshe farger og unike mønstre. Ingen tepper er like!

https://quotecph.dk/

Vi har endelig fått påfyll av de populær

Cozy Room by Sika Design

COZY room A/S er et merke basert i Odense, Danmar, som representerer de ny trendene innen boliginteriør, design og brukskunst.

 

www.cozyroom.dk

conceptzerostraws.jpg

Concept Zero

 

Concept Zero er en norsk bedrift som ble startet av Alexander Bakke og Sofie Brøgger fra Norge og Danmark i 2018, med mål om å utvikle nye og miljøvennlige produkter til hjem og kjøkken.

Sugerørene er av glass og stål, inneholder ingen kjemiske tilsetningsstoffer, de er av høy kvalitet og gir ikke fra seg smak. 

Sugerørene er 100% plastfrie og sertifisert for matkonntakt - storfavoritter hos norske familier!

https://www.conceptzero.co/?lang=no

IMG_6118.JPG

Bark Bazar

VAFFEL er vaffeljern og gryteklut kombinert. Det er laget av silikon som tåler høy varme, og er formet som en ekte, tykk og norsk vaffel. VAFFEL kommer i mange farger og kan henges opp, stables eller rett og slett bare dekorere bordet.
 

https://www.barkbazar.no/​

Herlige papirposer fra Uashmama, 100% øk

Uashmama

De dekorative papirposene fra Uashmama er laget av 100% cellulose fra plantasje, dermed skader de ikke miljøet. Produktet rengjøres med håndvask og mild såpe og varmt vann (maks 50 grader) og bør tørkes flatt. 

 

www.uashmama.com

42849271_1884990268249968_27661823714126

Nykr

 

Nykr er naturlige dufter og hudpleie som er håndlaget i Oslo.

Nykr er rå natur i enkel og ren innpakning. Alle ingrediensene er naturlige, mange av dem økologiske. Leppepomadene finnes i tre forskjellige versjoner med hver sine egenskaper. 

 

Øyeputen kan virke lindrende for hodepine og lette spenninger i hoderegionen og bihulene, i tillegg til å virke søvnfremmende og avslappende. Øyeputene er fylt med lavendel, økologiske linfrø og mynte.

 

http://nykr.bigcartel.com/

bottom of page