top of page

INTERIØR / DESIGN

11661155-origpic-64be51.jpeg

Wildlife Garden

Wildlife Garden skaper kvalitetsprodukter for hage og hjem i svensk design. De siste årene har produktene utviklet seg fra klassiske fuglehus til DecoBirds. Produktene er laget for å skape en levende hage og et tidløst hjem. Utgangspunktet for produktene er kunnskap, svensk design og hensyn til miljø.

Krosser-vase-med-blomst.jpg

Krosser Årringene

Inspirert av en stor haug med tømmerstokker liggende i skogkanten og stylistenes ville påfunn i interiørmagasinene kom ideen med stubber som et spennende og dekorativt innemøbel. Siden første årskolleksjon i 2011 er mange trær hugget, stubber pusset og deretter malt i det gamle fjøset på Krosser. Årringene er blitt en del av miljøet i mange hjem, både her i Norge men også i utlandet.

www.krosseraaringene.no

God mandag! De ultimate kaffekoppene får

AC Design

Ann Cecilia Baumann er damen bak AC Design, som holder til på Bærums Verk. Hun produserer eget design i porselen; unike kopper, vaser, boller med mer. Tingene er rare, morsomme
og vakre. Man skal kunne se og føle at de er håndlaget. Det er rent og skjørt, men samtidig sterkt. 

42849271_1884990268249968_27661823714126

Nykr

 

Nykr er naturlige dufter og hudpleie som er håndlaget i Oslo.

Nykr er rå natur i enkel og ren innpakning. Alle ingrediensene er naturlige, mange av dem økologiske. Leppepomadene finnes i tre forskjellige versjoner med hver sine egenskaper. 

 

Øyeputen kan virke lindrende for hodepine og lette spenninger i hoderegionen og bihulene, i tillegg til å virke søvnfremmende og avslappende. Øyeputene er fylt med lavendel, økologiske linfrø og mynte.

 

http://nykr.bigcartel.com/

IMG_4787.HEIC

Handvalgt

Handvalgt er en norsk bedrift som håndplukker nøye utvalgte produkter fra ulike land og kulturer, skapt av dyktige håndverkere med tradisjonelle kunst- og håndverksteknikker.

Tekstilprodukter, upcycled vintage, krukker, skap, lysestaker m.m.

https://handvalgt.no/

lacquer_trays_wide_2.webp

Ortigia

 

Ortigia Sicilia er kjent for sitt brede utvalg av duftende produkter, inkludert såper, kremer og andre velværeprodukter.

 

Ortigia er kjent for å trekke inspirasjon fra Middelhavets skjønnhet og rike kultur, og deres produkter er formulert med naturlige ingredienser som er typiske for regionen. Dette kan inkludere Siciliansk sitron, mandelolje, olivenolje appelsinblomst, og mye mer.

Merket har et sterkt estetisk fokus, med elegant emballasje og vakre design som reflekterer både Sicilias rike historie og moderne raffinement.

bottom of page