top of page

KLÆR/SMYKKER

I galleriets første etasje finner du klær, vesker og smykker av kjente kvalitetsmerker og håndtverkere.
Vi fører blant annet merkene Cathrine Hammel, Samsøe & Samsøe, Katrin Uri, Johnny Was og Sissel Edelbo.
Vi har også de deiligste og mykeste skjerfene fra det norske merket Natura Cashmere.


I 2023 begynte vi å designe en egen kleskolleksjon med håndtrykket tekstil fra Jaipur med stor suksess! Disse klærne har merkenavnet Elvira Magdalena / Handvalgt.


 

5_Samsoe__Samsøe_SS16-2-818x1024.jpeg
SAMSØE & SAMSØE
Skjermbilde 2019-01-29 kl. 11.29.15.png
CATHRINE HAMMEL
Konfirmasjonsesongen nærmer seg🌷 Vi har

Rikke Harsheim startet som gullsmedlærling da hun var 16 år, tok svennebrevet i 1981 og mesterbrev i 1985. Deretter gjennomførte hun en gemologutdannelse ved Universitetet i Oslo før hun studerte design to år i København. Siden den gang har hun drevet sitt eget firma og utviklet smykkemerket Rikke Harsheim.

Ny smykkekunstner å finne i galleriet -

TINA HJELM

Smykkene til Tina Hjelm fra København er laget med respekt og kjærlighet til den kreative prosessen, materialet og miljøet vårt.

Hun bruker sterling silver (925) og 18 karat gull forgylding, men også 14 karat og 18 karat rent gull. Alle smykker er håndlaget av Tina selv på hennes arbeidsbenk. Utrykk og størrelse på smykkene vil være forskjellig fra smykke til smykke – det er det som gjør alle helt unike.

Skjermbilde 2021-10-05 kl. 14.17.18.png

Bjørg Jewellery ble grunnlagt i 2004 av den norske designeren Bjørg Nordli-Mathisen. Hennes design er kjent for sitt konseptuelle uttrykk og evnen til å balansere det delikate mot det rå. Et av hennes kjennetegn er bruken av røffe, unike stener og teksturer i metall. Alle smykkene er håndlaget og av materialer som er 100% naturlige og fremstilt i henhold til miljøvennlig produksjon.

IMG_1797.jpg

INGEBORG RISENG

Ingeborg Riseng har gått gullsmedlinjen på Elvebakken før hun fortsatte på skulpturlinjen på Kunsthøgskolen. Resultatet av det er vakre smykker med skulpturelle elementer, inspirert av naturen, ofte blomster.

Ingeborg Riseng har deltatt på diverse utstillinger med både skulptur og smykker i inn- og utland.

Skjermbilde 2021-01-21 kl. 14.38.26.png

Anne og Vera står bak smykkemerket Annevera. De har verksted på Tjøme, hvor de designer og produserer hvert enkelt smykke for hånd. De er oppvokst på Hvasser med havet som hage og skogen som friplass. De finner inspirasjon i naturlige omgivelser - den salte, kjølige sjøen, de dype skogene og plantene som spirer om våren.

IMG_0290.JPG

VIND JEWELRY

Vind ble drives av to gullsmeder, Synne og Oda. Siden 2017 har de produsert solide smykker for kvalitetsbevisste mennesker.  Alle deres smykker er designet og støpt eller sammensatt i Norge.

 De henter sin inspirasjon både fra  håndverkstradisjoner og norsk natur, og kombinerer disse i utviklingen av nye produkter.

De streber etter å bruke resirkulerte metaller og å finne alle andre materialer innenlands. Deres smykker har høy holdbarhet, med stiler som kan passe omtrent enhver personlighet.

bottom of page