top of page

KLÆR/SMYKKER

I galleriets første etasje finner du klær, vesker og smykker av kjente kvalitetsmerker og håndtverkere.
Vi fører blant annet merkene Cathrine Hammel, Samsøe & Samsøe, Katrin Uri, Johnny Was, Sissel Edelbo og Devotion Twins.
Vi har også de deiligste og mykeste skjerfene fra det norske merket Natura Cashmere.

I sommersesongen tar vi inn 120% Lino.

Konfirmasjonsesongen nærmer seg🌷 Vi har

RIKKE HARSHEIM

Rikke Harsheim startet som gullsmedlærling da hun var 16 år, tok svennebrevet i 1981 og mesterbrev i 1985. Deretter gjennomførte hun en gemologutdannelse ved Universitetet i Oslo før hun studerte design to år i København. Siden den gang har hun drevet sitt eget firma og utviklet smykkemerket Rikke Harsheim.

https://rikkeharsheim.com/

Skjermbilde 2021-01-21 kl. 14.22.44.png

GULLDIA & CATHRINE KNUDSEN

Cathrine Knudsen har i tett samarbeid med jentene i Gulldia laget en fantastisk lekker smykkekolleksjon og synes vi sammen har klart å finne frem til en unik og sjelfull eleganse. Elementene er hentet fra mine malerier hvor de organiske formene fanger stillheten og det skjøre vi omgir oss med. 

http://cathrineknudsen.com

https://www.gulldia.no

Skjermbilde 2021-10-05 kl. 14.17.18.png

BJØRG JEWELLERY

Bjørg Jewellery ble grunnlagt i 2004 av den norske designeren Bjørg Nordli-Mathisen. Hennes design er kjent for sitt konseptuelle uttrykk og evnen til å balansere det delikate mot det rå. Et av hennes kjennetegn er bruken av røffe, unike stener og teksturer i metall. Alle smykkene er håndlaget og av materialer som er 100% naturlige og fremstilt i henhold til miljøvennlig produksjon.

https://bjorgjewellery.com/ 

Ny smykkekunstner å finne i galleriet -

TINA HJELM

Smykkene til Tina Hjelm fra København er laget med respekt og kjærlighet til den kreative prosessen, materialet og miljøet vårt.

Hun bruker sterling silver (925) og 18 karat gull forgylding, men også 14 karat og 18 karat rent gull. Alle smykker er håndlaget av Tina selv på hennes arbeidsbenk. Utrykk og størrelse på smykkene vil være forskjellig fra smykke til smykke – det er det som gjør alle helt unike.

www.tinahjelm.dk

Skjermbilde 2021-01-21 kl. 14.38.26.png

ANNEVERA

Anne og Vera står bak smykkemerket Annevera. De har verksted på Tjøme, hvor de designer og produserer hvert enkelt smykke for hånd. De er oppvokst på Hvasser med havet som hage og skogen som friplass. De finner inspirasjon i naturlige omgivelser - den salte, kjølige sjøen, de dype skogene og plantene som spirer om våren.

www.annevera.no

bottom of page