OM OSS

Vi som jobber i Galleri Soon er kunnskapsrike og imøtekommende og ønsker å gjøre galleri besøket så hyggelig som mulig for de som besøker oss. Det er viktig for oss at kundene våre føler seg sett og at alle kan finne noe de liker uansett prisklasse.

Til oss er det lov å komme på besøk for en hyggelig prat og bare nyte kunsten i galleriet i de vakre omgivelsene.

tonjemostad.jpg

TONJE MOSTAD

Jeg har drevet Galleri Soon siden 2017, og har jobbet i galleriet siden 2007. Før dette jobbet jeg på Mølla kunstskole i Moss og jeg har tidligere vært en del av duoen Hugin og Munin som drev med norsk matkultur og kunst i inn og utland. Jeg var også med å starte opp Gjølstad Bruk i Hølen - en kulturgård med kunstutstillinger der hovedvekten var lokal kunst.  Alt i alt har jeg en lang bakgrunn fra kunst-og kulturverden i Norge, og jeg elsker det jeg jobber med!

meretemonsenbilde.jpg

MERETE MONSEN

Jeg bor i Rygge med mann og 3 barn, pluss 2 bonusbarn. Jeg er ansatt i Galleriet på deltid i tillegg til jobb i IN Entreprenør AS med kontor-administrasjon.
Min utdannelse er innen reiseliv og jeg mange års erfaring fra hotell- og reiselivsbransjen i inn og utland. Har også en stor interesse for interiør, kunst og kultur.

IMG_0853.jpg

ANJA VÅGEN

Jeg er ekstrahjelp hos Galleri Soon, med fast arbeid 1 dag i uken. Etter nyttår 2020 vil jeg være å se oftere. Jeg har drevet med innramming av kunst siden 2002, de siste 7 årene i eget verksted/galleri. Jeg har i mange år vært trofast leverandør av rammer til Galleri Soon og dets kunder.  

ELVIRA MOSTAD SLANG

Jeg er datteren til gallerieier, Tonje, og jeg jobber i galleriet ca 3 dager i uken samtidig som jeg styrer galleriets sosiale medier (følg @gallerisoon på instagram!). Jeg har en stor interesse for kunst og designklær, og har jobbet for forskjellige klesmerker siden jeg var 16 år. Min hovedoppgave i galleriet er derfor å se til at klesavdelingen alltid er på topp, og jeg er med på de fleste innkjøp.

IMG_3974.JPG

MARIA NORTVEDT BJUR

Maria er galleriets trofaste ekstrahjelp og ble først ansatt ved Galleri Soon i 2009. Hun er utdannet husøkonom, med interesse for interiør, kunst og design. Maria er født og oppvokst i Hølen, hvor hun i en årrekke drev norgeskontoret til det danske brillemerket ProDesign.

IMG_3971_redigert.jpg

EVA MANGLERUD

Jeg er fra Garder i Vestby kommune, og jobber på Galleriet som dekoratør og hjelper til under montering av utstillinger. Ellers trår jeg til der det trengs. Har min utdannelse som dekoratør fra Sverre Wolff Dekorasjon & Reklameskole Oslo + Reklameskolen ved Markedsføringsskolen Oslo. Jeg har drevet eget firma siden 1989, og har mange års erfaring som dekoratør for Musikk- og Filmbransjen. Har også jobbet mye med interiør/fotostyling og bolig-styling.

drøbak (11 of 37).jpg

VILDE VOLLEVIK

Jeg bor i Son og jobber som ekstrahjelp på Galleriet. Jeg har stor interesse for design, mote og kunst, og er butikkleder for Kashmina of Norway i Oslo. Det er også jeg som har laget hjemmesiden til Galleri Soon, og har ansvar for all grafisk design og web.

GALLERI SOON

MEIERIGÅRDEN
STORGT. 17
1555 SON

post@gallerisoon.no


Tlf: 489 54 493

ÅPNINGSTIDER

Mandag – fredag 11-17

Lørdag                  11-16

Søndag                 12-16

Hjertelig velkommen!

2020 © Vilde Vollevik