top of page

OM OSS

Vi som jobber i Galleri Soon er kunnskapsrike og imøtekommende og ønsker å gjøre galleri besøket så hyggelig som mulig for de som besøker oss. Det er viktig for oss at kundene våre føler seg sett og at alle kan finne noe de liker uansett prisklasse.

Til oss er det lov å komme på besøk for en hyggelig prat og bare nyte kunsten i galleriet i de vakre omgivelsene.

Galleri Soon AS formidler kunst som mellommann for kunstnere og selger kun på vegne av kunstner. Eiendomsretten til all kunst som selges, tilhører kunstner inntil hele beløpet er gjort opp av kjøper.

tonjemostad.jpg

TONJE MOSTAD

Jeg har drevet Galleri Soon siden 2017, og har jobbet i galleriet siden 2007. Før dette jobbet jeg på Mølla kunstskole i Moss og jeg har tidligere vært en del av duoen Hugin og Munin som drev med norsk matkultur og kunst i inn og utland. Jeg var også med å starte opp Gjølstad Bruk i Hølen - en kulturgård med kunstutstillinger der hovedvekten var lokal kunst.  Alt i alt har jeg en lang bakgrunn fra kunst-og kulturverden i Norge, og jeg elsker det jeg jobber med!

meretemonsenbilde.jpg

MERETE MONSEN

Jeg bor i Rygge med mann og 3 barn, pluss 2 bonusbarn. Jeg er ansatt i Galleriet på deltid i tillegg til jobb i IN Entreprenør AS med kontor-administrasjon.
Min utdannelse er innen reiseliv og jeg mange års erfaring fra hotell- og reiselivsbransjen i inn og utland. Har også en stor interesse for interiør, kunst og kultur.

IMG_0853.jpg

ANJA VÅGEN

Jeg er Galleri Soon sin faste rammemaker og jobber også i galleriet ved behov. Ønsker du noe innrammet, kontakt meg på 911 16 555, så legger vi en avtale. Jeg har drevet med innramming av kunst siden 2002 og jeg har i mange år vært trofast leverandør av rammer til Galleri Soon og dets kunder.  

IMG_6620.jpg

ATLE MOSTAD

Atle Mostad (f. 1951) har ansvar for all grafisk design på galleriet. Atle arbeider med grafisk design, tegning, akvarell og akrylmaling. Han har jobbet som art director (AD) og grafisk designer, bl.a. i Haugen og Maning og MacCann Erickson i Oslo, og har vunnet flere priser for arbeidene sine i byråkonkurransene i regi av Kreativt Forum, bl.a. gulldiplom for «Spaghetti» i samarbeid med kunstfotografen Tom Sandberg.

IMG_7330.jpg

ELVIRA MAGDALENA MOSTAD SLANG

Jeg er datteren til gallerieier, Tonje, og jobber fulltid her på Galleri Soon. Mitt hovedansvar er sosiale medier (følg @gallerisoon på instagram!), samtidig som jeg jobber mye med å plukke ut nye, unike skatter til galleriet. Jeg har en stor interesse for kunst og kultur, som har vært en del av livet mitt siden barndommen - mye takket være min mor!

IMG_3974.JPG

MARIA NORTVEDT BJUR

Maria er galleriets trofaste ekstrahjelp og ble først ansatt ved Galleri Soon i 2009. Hun er utdannet husøkonom, med interesse for interiør, kunst og design. Maria er født og oppvokst i Hølen, hvor hun i en årrekke drev norgeskontoret til det danske brillemerket ProDesign.

IMG_4145.JPG

EVA MANGLERUD

Jeg er fra Garder i Vestby kommune, og jobber på Galleriet som dekoratør og hjelper til under montering av utstillinger. Ellers trår jeg til der det trengs. Har min utdannelse som dekoratør fra Sverre Wolff Dekorasjon & Reklameskole Oslo + Reklameskolen ved Markedsføringsskolen Oslo. Jeg har drevet eget firma siden 1989, og har mange års erfaring som dekoratør for Musikk- og Filmbransjen. Har også jobbet mye med interiør/fotostyling og bolig-styling.

bottom of page