top of page

HANNE THOMASSEN

 Kunst for manifestasjon, helbredelse og personlig vekst.

 

Hanne Thomassen (f. 1971) skaper kunst for en ny tid. Hennes arbeider er estetiske og vakre. De er også komplekse og fylt med symboler og underliggende budskap.

 

«Jeg bruker min stemme som kunstner til å sette søkelys på tema jeg synes er viktig. Jeg mener at kunst kan være et redskap for å få kontakt med vårt indre og en hjelp til åndelig utvikling. Mine bilder kan være et verktøy for helbredelse, de kan inspirere og invitere til vekst. For dem som ønsker å gå inn i historien bak bildene, samt bruke bildene i meditasjon og manifesteringsarbeid kan de være svært kraftfulle verktøy.»

 

Hanne Thomassen er opptatt av åndelig utvikling, spiritualitet og mystikk. Ved siden av sitt virke som kunstner har hun hatt en daglig yogapraksis i mange år. Hun henter mye inspirasjon fra yogafilosofien, og er opptatt av feng shui og energier i våre hjem. Hun inkorporerer ekte krystaller i mange av sine verk. Hun renser alle sine bilder med hvit salvie eller palo santo før de forlater atelieret.

 

«Det er viktig for meg at mine bilder bringer med seg god energi til stedene de skal være. Våre hjem er noe av det viktigste for at vi skal ha det godt i livet. Det er vår base. Jeg ønsker at alle skal ha gleden av støttende og vakre hjem; fylt med farger, kunst, rett energi og elementer fra naturen.»

 

Hanne Thomassen har bakgrunn fra analogt fotografi og setter sin ære i gode håndverkstradisjoner. I dag legger hun også stor vekt på med hvilken energi hun skaper sine bilder. Til det energetiske arbeidet bruker hun meditasjon, påkallelse av de store gudinnene, mantrasang og bønn. Bildenes budskap er viktig og dette er kunstverk som hovedsakelig snakker til sjelen og hjertet.

 

Hanne Thomassen har hatt en lang karriere som fotograf og billedkunstner. Hun har deltatt på Høstutstillingen, Østlandsutstillingen og Norske Bilder (Galleri Brandstrup). Ved siden av fotografi og maleri har hun også arbeidet med video, performance og installasjoner, samt utsmykning av bedrifter og private hjem. Hun er forfatter av kunstboken, Patanjalis Yoga Sutra, utgitt på Aschehoug Forlag.

 

Hanne Thomassen er en erfaren kursholder og arrangerer ofte workshops eller kunstsamtaler i forbindelse med sine utstillinger. Hun er medlem av NBK, UKS, BO og BONO. Hanne Thomassen bor og arbeider i Oslo og på Geilo.

 

Følg Hanne Thomassen på Instagram: @ hannethomassenofficial.

embrace the light_53x40.jpg

Embrace the light

KJØP KUNSTEN HER:

bottom of page